Holdt unna i tett duell
Kjetil Helgestad gledet seg over nok en stallseier på Momarken.

Holdt unna i tett duell

Skrevet av: Lasse 21:36 22. januar 2019 , kategori: Sport

Momarken: Det var flere fine prestasjoner på Momarken tirsdag kveld. Den mest spennende oppløpskampen kom i V65-5 der det måtte målfoto til for å kåre vinneren.

Hjemmetrener Odd Arne Sagholen var på jakt etter den femte strake seieren for Solkongen. Ekvipasjen måtte ta til takke med dødens, mens det var Valle Storm/Eirik Høitomt som førte. Passeringene viste 28,0/500 og 27,0/1000. Lederryggens Troll Ronja klarte ikke helt å følge med på oppløpet. Der gikk Solkongen skikkelig i nærkamp med Valle Storm. Det tetnet veldig til oppunder mål, men Valle Storm holdt unna med nese. Begge hestene travet 26,5v/1640:

– Det var veldig bra - et lite kick, jeg har problemer med å finne ord. Det har rullet bra på i det siste, og jeg syntes det var viktig å prikke som favoritt. Viktig både for meg, stallfolket og spillerne, sa en fornøyd trener Kjetil Helgestad etter løpet.

Begge TGN-bankerne innfridde. Først spurtet Osen Expressa inn til enkel seier fra tredje/fjerde utvendig i V65-2 for trener Jan Roar Mjølnerød. Så styrte Per Oleg Midtfjeld fra tet med Ilenna Bonanza i V65-4. Midtfjeld vant senere på kvelden med debutanten Primero Greentown som også satt i tet.

En imponerende seier ble det til Tallahassee i V65-6. Johan Herbjørn Undem styrte fram i dødens drøye runden igjen. Derfra avgjorde 10-årsvallaken enkelt på 14,9a/1640.

Vår Bajas tok sin tredje strake i V5-5 og sørget for Eirik Høitomts andre seier for kvelden. Trust Boom Bay/Lars Anvar Kolle innledet kvelden fra tet, mens Moe Jokern/Per Ludvig Nilsen også vant fra tet i V65-3.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013