Spillservice

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Tipsblad

  I tipsbladet finner du superprogram for alle løp, samt TGNs forslag og løpsvurderinger. Produseres mandag ettermiddag og torsdag morgen.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice Hestefaktaikon

  Hestefakta

  Unik søketjeneste som lar deg gjøre oppslag på hestenes tidligere starter.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice KikkertenIkon

  Kikkerten

  Kikkerten gir sine verdivurderinger til V65- og V75-løpene.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice lopsreferatIkon

  Løpsreferater

  Våre journalister skriver fullstendige løpsreferat fra alle totoløp i Norge.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Bestill abonnement

  Får tilgang til Tipsblad (superprogram, tips og vurderinger), Hestefakta, Kikkerten og Løpsreferat for kun kr 75 per måned som abonnent og
  fra kun kr 175 som ikke abonnent.

  Gå til tjenesten

Full klaff for arbeidsplass

Skrevet av: 19:17 26. januar 2019 , kategori: Spill, Øvrig

Lørdagens toppgevinst i V75 tilfalt et andelslag i Sandefjord, hvor de fleste som var med er fra samme arbeidsplass.

I en pressemelding fra Rikstoto forteller Thore Hynne om veien til storgeveinsten. Alenebongen i lørdagens V75-omgang på Leangen var avhengig av riktig bror Eggen for å stikke av med toppgevinsten. Storebror Tor Arne Eggen gjorde et andelslag fra Sandefjord over 13 millioner kroner rikere.

Nervøsiteten var til å ta og føle på for Thore Hynne, innehaver av MIX Handleriet Sandefjord Asnes, da oppløpet kom til syne i det avsluttende V75-løpet på Leangen lørdag. Hynne var på jobb og fikk ikke fulgt alle V75-løpene, men løp til TV-skjermen da V75-7 skulle avgjøres.

Måtte få inn riktig hest

Lederhesten Rocket Man, trent av trønderen Arild Eggen (45), var et såkalt D-valg på andelslagets systemspill, og ville således ikke utløse toppgevinsten. I rygg på lederhesten satt derimot femtevalget Down And Dirty, trent av 45-åringens storebror Tor Arne Eggen (47). 

– Vi hadde alle hestene i V75-7 på vår bong, men dette var et såkalt ABC-system som ikke tålte en D-hest. Halvparten av hestene i feltet, deriblant Rocket Man, var i D-gruppen. Vinnerhesten Down And Dirty var derimot et C-valg, og dermed gikk det veien, forteller Hynne, med et stort smil, til Equus Media.

Flere andelsvinnere

Vinnerne av storgevinsten er et tippelag som leverer V75-spill i MIX-kiosken til Hynne stort sett hver lørdag, og innehaveren hadde selv en andel av toppgevinsten.
- Jeg er imidlertid ikke hjernen bak selve vinnerbongen. Det er mellom 10-30 andeler fra en arbeidsplass i nærheten som står bak, og jeg har ikke helt oversikten over hvor mange som er med denne lørdagen, sier Hynne.

Nær 48 millioner kroner

Det er ikke første gang Sandefjord-mannen er nær storgevinsten i V75-spillet. Den gang ble en kostnadsreduksjon kimen til en smertelig historie.

– Jeg hadde satt opp et systemspill i V75 for noen år siden, men benyttet meg av en reduksjon i Joker-systemet da jeg syntes det ble litt for dyrt. Jeg fikk redusert innsatsen på spillet med rundt 3 000 kroner, men mistet da hester som ville gitt 48 millioner kroner. Det ble en veldig dyr reduksjon kan du trygt si, påpeker Hynne lakonisk.

Telefon for å sjekke

Hovedmannen bak storgevinsten fulgte løpene foran TV-skjermen sammen med flere av arbeidskollegaene.


– Det var full stemning da han ringte rett etter at det siste løpet hadde gått i mål. Han måtte sjekke at det ikke hadde skjedd noe galt da jeg leverte bongen, smiler Hynne.


– Jeg kan love at det var deilig å få meldingen om gevinsten på telefonen etter løpet, understreker innehaver av MIX Handleriet Sandefjord Asnes, Thore Hynne.

V75-utbetalingen ble totalt 13 027 293 kroner.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013