Spillservice

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Tipsblad

  I tipsbladet finner du superprogram for alle løp, samt TGNs forslag og løpsvurderinger. Produseres mandag ettermiddag og torsdag morgen.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice Hestefaktaikon

  Hestefakta

  Unik søketjeneste som lar deg gjøre oppslag på hestenes tidligere starter.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice KikkertenIkon

  Kikkerten

  Kikkerten gir sine verdivurderinger til V65- og V75-løpene.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice lopsreferatIkon

  Løpsreferater

  Våre journalister skriver fullstendige løpsreferat fra alle totoløp i Norge.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Bestill abonnement

  Får tilgang til Tipsblad (superprogram, tips og vurderinger), Hestefakta, Kikkerten og Løpsreferat for kun kr 75 per måned som abonnent og
  fra kun kr 175 som ikke abonnent.

  Gå til tjenesten

– Har fortsatt mitt hjerte i hestesporten
Carl Fredrik Stenstrøm går over til «fienden». TGN-foto/TA

– Har fortsatt mitt hjerte i hestesporten

Skrevet av: Trond Asheim 14:10 29. januar 2019 , kategori: Spill

– Alle seriøse spillselskaper må reguleres under én ansvarlig lisensmodell, mener Carl Fredrik Stenstrøm som i dag forlot Rikstoto på dagen. Han bedyrer at han fortsatt har hjertet i hestesporten. 1. mai begynner han i ny jobb for «fienden».

– Jeg kan dessverre ikke uttale meg om denne saken, og jeg har heller ikke uttalt meg til andre media. Det ligger i sakens natur og i avtalen med framtidig arbeidsgiver. Det jeg dog kan si er at dette har gått veldig fort, og at jeg ikke forlater Rikstoto med lett hjerte. Mitt hjerte ligger fortsatt hos hestesporten, bedyrer Carl Fredrik Stenstrøm. overfor TGN.

Det slo ned som en bombe da Carl Fredrik Stenstrøm, kommersiell direktør i Rikstoto, sluttet med umiddelbar virkning tidligere i dag (les også «Slutter på dagen – går til fienden». Stenstrøm sa opp jobben fordi han skal starte som generalsekretær i det nyinnstiftede selskapet Norsk bransjeforening for onlinespill (NBO). Rikstoto-sjef Harald Dørum ba ham slutte umiddelbart da Stenstrøm sa hvilket selskap han skulle begynne for. I en pressemelding sier Stenstrøm:

Les også: RIKSTOTO-SJEF: SLUTTER PÅ DAGEN, GÅR TIL FIENDEN

– De siste årene har jeg ledet arbeidet med å styrke Norsk Rikstotos ansvarlighetsregime. Gjennom denne prosessen har jeg latt meg overbevise om at politikken må ta den teknologiske utviklingen inn over seg, og - som i Sverige og Danmark – regulere alle de seriøse selskapene under én, ansvarlig lisensmodell, fremfor å forsøke å stenge over halvparten av markedet ute, mot kundenes vilje, sier Stenstrøm

Han fortsetter:

–  Etablering av én felles bransjeforening, én felles stemme, er et tydelig signal om at den seriøse delen av den utenlandske onlineindustrien genuint ønsker å bidra til sunnere spilladferd, gjennom at nordmenn gis bedre beskyttelse og økt, nasjonal kanalisering enn tilfellet er under dagens monopolregulering, sier Stenstrøm i pressemeldingen fra NBO.

NBOs stiftere er Gaming Innovation Group, Betsson Group, ComeOn og Kindred Group. De forsøker nå å samle enda flere utenlandske aktører. Selskapene ønsker en lisensordning for nettspill i Norge, og de avviser alle innstramninger fra Lotteritilsynet. Målet er det samme som før: Smadre det norske spillmonopolet, et monopol som stortingsflertallet står fjellstøtt bak.

EN STATLIG OVERLØPER
Det er tidligere byråkrat i Kulturdepartementet, Rolf Sims, som blir Stenstrøms overordnede. Han har i 20 år vært med på å utforme statlig spillpolitikken. Det slo ned som en bombe da han skiftet beite i oktober og gikk over «på den andre siden».

LES OGSÅ: Norges mest erfarne spillbyråkrat går over til «fienden» (AFTENPOSTEN)

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013