Gøran: – Nå vet alle hvem som er sjefen
Lionel ble slått på målstreken i VM i fjor av Cruzado Dela Noche. Etter fire år på farten er 9-åringen tilbake hos Gøran Antonsen på Mysen. Foto: Gerard Forni

Gøran: – Nå vet alle hvem som er sjefen

Skrevet av: Kristine Kihle 10:00 10. februar 2019 , kategori: Sport

Gården til Gøran Antonsen og kona Elin har fått ny sjef. Han heter Lionel. Vi har tatt en prat med husbonden om framtiden til verdensstjernen.

Litt over klokken sju på fredag kveld kom Lionel hjem til 31-åringen som har hatt mulighet til å investere stort i et bruk rett ved Momarken travbane takket være Lionel. I fjor kjørte den norskfødte Look de Star-sønnen inn 3,3 millioner kroner. Året før utrolige 4,8 millioner, totalt over 15 millioner kroner. Gøran legger heller ikke skjul på at Lionel har gjort livet hans langt enklere.

– Hvordan var Lionel da han kom hjem?

– Han er seg selv, da jeg slapp han ut lørdag morgen fortalte han alle hvem som var sjefen. Vi har luftegårder til alle, slik at alle hestene på stallen kommer ut samtidig. Nå har alle skjønt hvem som er sjefen, beskriver Gøran og fortsetter:

– Lionel fikk luftegården mellom en 4-åring og en 3-åring som jeg har stor tro på. Jeg håper han forteller dem hvordan det skal gjøres. 4-åringen, Coktail Gun ME, er også lik ham. De er røde begge to, og bakfra må jeg se to ganger for å se hvem som er hvem. Jeg håper det er et godt tegn.

brandsrud_0881.jpgDette er Brandsrud gård til Elin og Gøran Antonsen hvor Lionel er blitt sjef. TGN-foto/KK

– Hvordan kommer dagene til Lionel til å være framover?

– Han kommer til å få noen uker hvor han får helt fri, samtidig skal han trene på bukken. Det er også endel prøver som skal sendes inn før han kan brukes i avlen. Det er Ole-Jørgen Jørgentvedt som kommer til å ta seg av avlsbiten. Han er nabo og har EU-godkjent hingstestasjon. Enten kommer vi til å frakte ham dit for tapping, ellers blir han stående der i sesongen. Vi kan trener i de samme løypene uansett hvor han står, så det avhenger av hvordan interessen blir for ham i Sverige i forhold til sending.
– Det er endel regler på dette som jeg ikke kan, og det jeg ikke kan, det skal jeg ikke drive med. Uansett skal vi finne gode løsninger slik at det fungerer for både avl og løp, sier 31-åringen til tgn.no.

– Hva er planene når det gjelder løp?

– Akkurat nå er jeg lykkelig for at han er kommet hjem, men alle vi som kjenner hesten tror han har en storløpssesong til inne. Alle kan ha en dårlig dag, og mot topphester i verdensklasse må alt stemme 100 prosent for å lykkes. Lionel var ikke på topp i Prix d’Amerique (endte uten premie etter innvendig reise, red anm). Har du ikke dagen i den klassen, da blir du frakjørt og det ser verre ut enn det egentlig er. Jeg synes han ser veldig fin ut, og nå få vi se hva et miljøskifte gjør med ham. Ingenting er skrinlagt, men det er heller ikke noe som er spikret. Og som jeg har sagt før, til sjuende og sist er det det Lionel som bestemmer over sin karrieren

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013