Fortsetter seiersmarsjen
Troll Ronja og Ole Johan Østre tok nok en triumf på Momarken i kveld.

Fortsetter seiersmarsjen

Skrevet av: Lasse 21:32 12. februar 2019 , kategori: Sport

Momarken: I fjor ble det åtte triumfer. Tirsdag kveld var 7-årshoppa ute for fjerde gang i år. Fulgte opp fredagens seier på Bjerke på enkleste vis.

Vi snakker om Troll Ronja. Foran fjorårets sesong stod hun med én seier i karrieren. Hun vant hele åtte løp i 2018 etter å ha startet 31 ganger. Også årets sesong har startet godt for Jærvsøfaks-datteren. Fredag ble det seier på Bjerke. Lørdag kunne eier Trond Solskau motta amatørprisen under Østfold travforbunds galla. Så fulgte altså Troll Ronja opp med nok et kjempeløp i tåka på Momarken denne kvelden. Ole Johan Østre dro friskt unna i tet og lot aldri konkurrentene slippe skikkelig innpå seg. Troll Ronja vant med flere lengder på tiden 29,0v/2140. Fikk 16 000 kroner for seieren og rundet 400 000 kroner innkjørt i karrieren:

– Hun vant veldig enkelt. Var raskere fra start enn hun pleier. Hun har hatt en enorm utvikling. Fra ei som ikke hadde noe særlig mot til ei som har veldig mye mot, skrøt Ole Johan Østre etter seieren. Østre vant for øvrig også med en suveren Kagge Luna i V65-1.

I Østfold travforbunds serie for stallansatte var det Magnus Teien Gundersen som rakk fram til seier med Pyrechept. Den Finn Holmen-trente vallaken spurtet inn til sin andre strake etter reise i annet utvendig. Pappa Geir Vegard Gundersen hadde også en vinner. Den kom i det siste løpet. Den lovende debutanten Frøyu Ravn (e Norheim Svenn - Frøyu Sara) lekte seg til seier fra tet. 4-åringen blir spennende å følge framover. Jolanta fulgte opp seieren fra Bjerke torsdag med ny seier, men det var tur med i bildet da Lady LS feilet inn i mål som førstehest.


Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013