Looking Superbs ponnilandsleir
Looking Superbs eiere bruker litt av pengepremien fra PdA-sølvet på ponnilandsleiren på hjemmebane. TGN-foto/TGP

Looking Superbs ponnilandsleir

Skrevet av: Kristine Kihle 10:32 15. februar 2019 , kategori: Sport

Arrangørene av ponnilandsleieren på Leangen har hanket inn en helt spesiell sponsor. Looking Superb er blitt hovedsponsor av arrangementet som går av stabelen 12.-14. juli i Trondheim. Selv lader han opp til langløpet Prix de Paris 24. februar.

Ponnilandsleiren er årets største begivnhet for de yngste i travet. Da møtes ungdommer fra hele landet til å konkurrere i ponniløp over en helg.

– Jeg har støttet ponnitravet på Leangen i lenger tid. Nå fikk jeg en forespørsel om det var muligheter for å være med å sponse ponnilandsleiren. Istedet for at det var en person eller et firma som tok i et tak denne gangen, synes jeg det var kjekt at en lokal hest som har gjort det så bra kunne bruke noe av premiepengene til ponnilandsleiren. Ponnilandsleiren er en viktig del av rekrutteringsarbeidet i sporten. Jeg har selv to unger, som er hesteinteressert. Den ene skal begynner på kurs på Leangen, så får vi se hvordan interessen utvikler seg, sier Kolbjørn Selmer til tgn.no.

Han forteller at han har fått veldig mange gratulasjoner etter PdA-sølvet.

– Det er veldig hyggelig at så mange gir uttrykk for at de setter pris på suksessen, det har kommet mange tekstmeldinger, både fra lokalt hold – men også fra hele landet. Det er mange som setter pris på at trøndersk travsport og at Norge har fått et nytt tilskudd i den øverste eliten, sier Selmer som ikke var på plass da Looking Superb ble forstyrret til galopp i Prix de France 10. februar.

– Heldigvis! Jeg prøver å få med meg det meste, men tiden strekker ikke til at jeg får med meg alle løp ringside. Vi var en stor gjeng på PdA. Det var en «ut-av-seg-selv-opplevelse». Bare det at han var med i feltet var stort, så da han føk som et lyn over mål på linje med Belina Josselyn var det uvirkelig, beskriver Selmer.

– Hva er neste oppgave?

– Jeg snakket med dem i går, og det er bestemt at han skal ut i Prix de Paris. Jeg får ikke reist ned da heller, men det er planlagt et par løp til etter det før vi retter fokus mot storløpene i Skandinavia. Et av de skal jeg få med meg, sier Selmer.

Prix de Paris er en ekstrem styrkeprøve. Løpet går over 4150 meter på Vincennes 24. februar.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013