– Nettside til det bedre
Henrik Salberg og Trond Eldristad har vært primus motorer for utviklingen av den nye nettsiden. TGN-foto/TA

– Nettside til det bedre

Skrevet av: Trond Asheim 09:07 28. februar 2019 , kategori: Spill

Mandag lanserer Rikstoto sin nye nettside. Siden har allerede vært tilgjengelig i lang tid og Rikstoto har fått over 8000 tilbakemeldinger fra sine kunder. – Det er en nettside til det bedre bare folk blir vant til den, sier leder av utviklingsteamet Trond Eldristad.

Rikstoto var først ute med digitalt pengespill, før Norsk Tipping, helt tilbake i 2001. Det digitale spillet har hatt en voldsom økning og stod i fjor for 2,2 milliarder kroner, eller 62 prosent av det totale spillet til Rikstoto. De to første månedene har andelen økt ytterligere, til 65 prosent. Rikstotos nettside har forandret seg flere ganger siden oppstarten.

– Siden har sett ut slik den gjør nå siden 2009. Det var behov for en modernisering, sier markedssjef Morten Tønnessen.

Arbeidet med den nye nettsiden begynte i 2017. Allerede etter fem-seks måneder ble siden tilgjengelig for kundene i en beta-versjon.

– Vi har fått masse feedback fra brukerne, over 8000 tilbakemeldinger. Det vitner om stort engasjement og det er vi glade for. Vi har hatt god nytte av tilbakemeldingene og foretatt justeringer underveis, sier Eldristad som sammen med Henrik Salberg, salgsansvarlig digitalt, har vært primus motorer for utviklingarbeidet.

Prosjektet er kalt Toto – to målgrupper – to behov. På Kick off’et for prosjektet var høydepunktet en konsert med…ja, nettopp Toto!

– For oss er det viktig å tilfredsstille kunnskapsspillerne, samtidig som vi også har behov for nye spillere. Etter hvert kommer siden til å bli mer personalisert. Når kunnskapsspillerne logger seg inn vil den se litt annerledes ut kontra for lykkespillerne, sier Tønnessen.

Mer informasjon
Den nye nettsiden inneholder langt mer informasjon enn den gamle og har en del nye brukervennlige funksjoner.

– Løpsprogrammet inneholder mer informasjon og har blant annet løpskommentarer (abonnentstjeneste) og en funksjon der man kan føre inn egne kommentarer på hester. Hest og kuskeinformasjon ligger nå også inne på vår side, man blir ikke sendt videre til travsport.no. I tillegg har vi også info på ekvipasjen, altså historikken til hest og kusk i sammen. Løpsarkivet inneholder også en funksjon der man kan klokke hestene, forklarer Salberg og fortsetter:

– Nå har du mulighet til å se både RD, RD2 og løpsarkivet samtidig på skjermen din. Løpsprogrammet er også oppe når du skal gjøre dine spill. På den gamle siden åpnes det jo et nytt vindu når man skal spille. Det er mye lettere å manøvrere seg i den nye siden, man slipper å gå så mye fram og tilbake, sier Salberg.

Mandag er den nye siden i gang for fullt. Da er det den siden som møter deg når du klikker deg inn på rikstoto.no. Den gamle siden vil likevel være tilgjengelig en god stund til.

– Vi stenger den gamle når mange nok har tatt i bruk den nye. Det er en del som allerede bruker den nye, men den store folkevandringen skjer fra mandag og utover. Det blir litt uvant for mange og man trenger nok tid for å bli kjent med den nye siden, men når man gjør det tror jeg folk vil være fornøyd. Dessuten er det ikke slik at prosjektgruppen legges ned. Det vil fortsatt være et team som jobber kontinuerlig med å optimalisere og videreutvikle siden, sier Eldristad.


På youtube ligger det under norsk rikstoto instruksjonsvideoer for hvordan man bruker den nye siden.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013