– Tredemølla står klar i stua

– Tredemølla står klar i stua

Skrevet av: Daniel Hansen 11:39 15. mars 2019 , kategori: Sport

Jens Kristian Brenne har stallhestene sine i toppform for tiden, men 34-åringens egen fysiske form er ikke like god. – Jeg er rett og slett litt for feit nå. Tredemølla står klar i stua, sier travtreneren med base på Mysen. I morgen jakter Brenne V75-seirer i Drammen.

– Jeg var veldig flink en god stund og kom meg i bra form, men den siste tiden har jeg ikke vært så flink. Jeg er rett og slett litt for feit for øyeblikket, men tredemølla står klar i stua, så det er vel bare å starte på igjen, sier Jens Kristian Brenne som dog har hestene sine i veldig god form for tiden. 

– Hestene er i veldig god form nå og det er veldig deilig. Jeg er fornøyd med hvordan det ser ut på stallen. Det er en god blanding av løps og ungshester, flinke ansatte og gode eiere som satser på oss. 

– Du har stall hjemme og på banen på Momarken? 

– Det stemmer. Jeg har åtte hester på gården hjemme og de resterende 18 hestene står på Momarken. 

– En hest som Goldstile som du har fått inn på stallen må være veldig spennende? 

– Det er han utvilsomt. Det er en veldig kapabel traver som jeg gleder meg til å jobbe med. Han har kun fått det rolig siden han kom inn på stallen min og det blir ikke start på Momarken nesten helg. Jeg håper at han blir et flaggskip på sikt. 

– Hvor viktig føler du at det er med flaggskip på stallen? 

– Det føler jeg at er veldig viktig. Å ha hester på lørdager og store dager henger høyt. Da legger folk merke til deg. 

– Du har hatt to solide flaggskip i Patricia Hastrup og Brenne Blissi?

 – Ja, og det har betydd mye for meg. Brenne Blissi gjør det jo fortsatt solid og jeg må inntrømme at seieren hennes sist var en av de seirene som har betydd mest for meg. Det var godt å ha henne tilbake på toppen av pallen. I morgen blir det tøft å hente langt tillegg på veldig gode hopper fra strek, men vi har ikke tapt på forhånd. Når det gjelder Patricia Hastrup, så var planen at hun skulle bedekkes med Muscle Hill i år, men vi fikk ikke plass, så da blir det Maharajah

– Hva tror vi om sjansene til Mikkel HR og Senet Island som også skal ut i Drammen i morgen? 

– Senet Island skal gå med drapropper for første gang. Jeg synes løpet er ganske billig til å være V75-løp. Han skal absolutt regnes,. Mikkel HR møter på gode hester med tanke på at det ikke er et V75-løp, men jeg synes uansett at han skal regnes han også. Jeg har litt tro på alle mine tre hester i morgen. 

– Hvordan ser det ut på unghestfronten? 

– Veldig bra. Jeg har ti 3-åringer. Det er vanskelig å si om noen av dem blir noen stjerner, men jeg tror i alle fall at det skal bli mange gode løpshester ut av dem. 

– Du har også ei spennende 2-årshoppe som du har dannet et andelslag hvor blant andre verdensmester i langrenn, Sjur Røthe, er med? 

– Ja, og Thai Arya er ei fin 2-årshoppe som jeg tror kommer til å bite godt i fra seg neste år. Jeg har veldig god tro på andelslag. Det gir mulighet til mange flere å være med å eie travhest. Får man med profilerte personer utenfor travet så kan også andre utenfor den innerste kretsen bli eksponert, og plutselig har vi flere nye som er interessert i trav, og mulige nye hesteeiere.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013