Fra Copenhagen Cup til OGP?
Handsome Brad tok seg av Copenhagen Cup fra tet. TGN-foto/TGP

Fra Copenhagen Cup til OGP?

Skrevet av: Kristine Kihle 17:20 12. mai 2019 , kategori: Utland

Charlottenlund: Handsome Brad svarte ut Cyber Lane – og tok seg av Copenhagen Cup. Blir neste start Oslo Grand Prix? I rammeløpene har det vært dårlig uttelling for de norske interessene på Danmarks største internasjonale travdag.

Copenhagen Cup fikk ingen norske deltagere i år. Startraske Cyber Lane var favoritt, men klarte ikke å komme seg forbi Handsome Brad (e Brad de Veluwe) fra start. Det ble løpsavgjørende, for fjorårsvinner Cyber Lane var sterk fra dødens og falt med flagget til topps som toer. Handsome Brad, som ble toer i Olympiatravet sist, holdt helt inn. Etter passeringer 12,0/500 og 13,5/1000 landet han på 11,4am. Førstepremien i løpet var på 375 000 danske kroner.

– Det er gledelig, sa en glad trener Ulf Stenström etter triumfen.

Noe særlig mer klarte han ikke si til ATGs reporter å få ut av Axevalla-treneren. Kusk Carl Johan Jepson ble spurt om Elitloppet, uten at han svarte på spørsmålet. Det kan være at kretsen rundt 6-åringen er mer interessert i å starte i Oslo Grand Prix. Cyber Lane, som vant i fjor valgte OGP som sin neste start – og ble fjerde etter at Urlo dei Venti ble fratatt seieren i etterkant.

De norske håpene som har vært ute i rammeløpene på Charlottenlund har ikke glitret. Norskoppdrettede Thai Investment var betrodd i V75-2. 10-åringen, som har vunnet fem av sju starter tidligere i år i regi Henk Grif, gjorde bort seg med galopp fra start. I stedet var det 13 år gamle O’Grady som slo seg forbi favoritten Væsterboonthemews – og seiret på 10.8ak.

I langløpet med 100 000 kroner i førstepremie ble det en fjerdeplass til Thai Navigator som avsluttet fort fra køen. Ole Johan Østre kjørte i galopp med Soros Kronos fra start. Løpet ble vunnet av Ochongo Face som er trent av Gävle-trener Fredrik Palm som meldte at neste start muligens ble langløpet på OGP-dagen på Bjerke.

Hambo-deltager Classichap, tilhørende rogalendingen Tor Jan Tjosevik, var ute i 4-årsløpet. Den Jerry Riordan-trente amerikaneren passerte mål som sjettehest i løpet som ble vunnet av Mister F Daag.

Bo Westergaard sendte ut den norskfødte ID Entity i et løp for 4-årshopper utenfor V75-spillet. Explosive Matter-datteren fikk maks som fjerde. Det var ikke mye å skrive hjem om rundt Can Tab heller. 6-åringen etter Cantab Hall og Huxtable Lady endte uplassert i et sprintløp for Flemming Jensen.

Alle resultatene fra Copenhagen Cup-dagen ligger her.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013