Oppskriftsmessig

Oppskriftsmessig

Skrevet av: Daniel Hansen 15:39 18. mai 2019 , kategori: Sport

Jarlsberg: Catherine’s Chevy gjorde som spillerne trodde han skulle gjøre i DNTs 4-åringsløp, men i V75-1 gikk det ikke oppskriftsmessig for seg.

Catherine’s Chevy var gigantfavoritt i V75-2 og 4-åringen skuffet ikke spillerne. Trener Henry Rorgemoen lovte seier på forhånd og det ble det også. Eirik Høitomt slapp teten til Blueridge Sun inn i første sving, men tok over igjen ut av svingen. Siden ble det spill mot et mål, selv om 4-åringen gikk å vrei på seg og var skjev. 

– Catherine’s Chevy var ikke så rask fra start, men etter det gikk det fint. Han var skjev underveis og det er ikke bra, men vi får se neste helg. Da er det Solvalla og tøffere imot, så får vi håpe at han er rettere da, sa Henry Rorgemoen til RD etter løpet. 

ID Ownerdestiny var tapper toer fra dødens, mens Thankful leverte en solid langspurt til tredje. Det var 100 000 kroner til vinneren og seierstiden ble 13,4a/2100.

Tjomsland slapp teten med Rappstjernen


Rappstjernen fikk tet i V75-1 og da trodde nok de fleste at løpet var kjørt, men Øystein Tjomsland valgte å slippe til G Jerken med den klare favoritten etter 500 meter. 

– Hadde vi svart opp er jeg redd at det hadde gått for fort og at syra hadde kommet. Jeg synes jeg gjorde riktig valg, sa Øystein Tjomsland til RD etter annenplassen med 4-årige Rappsjternen som gikk pigg i mål etter sen luke. 

For vant løpet fra tet gjorde Ole Gaute Gudmestad med G Jerken på 23,3v/2120 . Det var 60 000 kroner til vinneren.

– Jeg kom fram tidlig og var klar over at Rappsjternen skal gå større løp senere i år, så jeg klinket til. Jeg måtte holde Rappstjernen i rygg så lenge så mulig. Søndre Jerkeld går helt inn, men da han galopperte ble det enkelt i og med at luka kom for sent for Rappstjernen. Denne hesten er en drøm som vi må nyte hver dag, sa Ole Gaute Gudmestad til RD etter seieren. 

Troll Solen spurtet fort til tredje. 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013