I år fikk de seieren

I år fikk de seieren

Skrevet av: Daniel Hansen 17:17 18. mai 2019 , kategori: Sport

Jarlsberg: Henry Rorgemoen og Eirik Høitomt fikk ikke seieren i Hans Petter Tholfsens minneløp med Catherine’s Chevy i fjor, men i år revansjerte de seg med Custom Colt.

Custom Colt var favoritt til å vinne Hans Petter Tholfsens minneløp og Offshore Dream-sønnen skuffet ikke. Fra tet ble det overlegen seier for hingsten som trenes av Henry Rorgermoen og ble kusket av Eirik Høitomt, men om ikke Geir Flåtens Partyman hadde galoppert inn mot siste sving, så er det ikke sikkert at Custom Colt hadde vunnet løpet, for Flåten-traveren så svært sterk ut i dødens da galoppen kom. Bak Custom Colt ble Deep Sea Candy toer og Golden Dream ME tredje. 

– Det var deilig å få vinne dette løpet i år. Hans Petter Tholfsen var en ordentlig gentleman, som kanskje var litt mer forsiktig enn meg. Det var fin stil på Custom Colt og det er en veldig god hest, men jeg tror ikke han har løpshodet til Catherine’s Chevy, sa Henry Rorgemoen til RD etter seieren på 14,6a/2100 verdt 300 000 kroner. 

Enkelt for Ronja

Vidar Tjomsland traff starten perfekt med Troll Ronja i V75-5 og kom seg til tet med favoritten tidlig. Siden hadde 7-årshoppa full kontroll til seier verdt 60 000 kroner. Dermed står Troll Ronja med fire strake seirer. 

Dansken avsluttet

V75-finalen ble et artig oppgjør. Deep Sea Dream fikk tet, men det kostet. Inn på oppløpet var Lura-traveren slått. Da tok dødens-travende Donatomite over, men like etter var han slått også. Da var det Slide So Easy som koblet seiersgrepet etter å ha satt inn angrepet 600 meter fra mål fra fjerde utvendig og den danske 10-åringen avgjorde lett til seier foran en godt spurtende Cash Okay og Cokstile som gikk helt greit til tredje. Seierstiden ble 11,0a/1609 i løpet med 70 000 kroner til vinneren. 

Sju rette i V75-spillet ga 5237 kroner. 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013