Feil for 4-åringene
Patent Leather kom feil på det i Fyraåringseliten.

Feil for 4-åringene

Skrevet av: Lasse 17:03 26. mai 2019 , kategori: Sport

Solvalla: De to norske hestene i Fyraåringseliten kom feil på det og endte i det slagne felt. Vinneren ble kjørt av Örjan Kihlström og trenes av Daniel Redén. Kan det være fasiten i Elitloppet som følger også?

Frode Hamres nykommer Patent Leather åpnet veldig bra fra spor sju bak bilen, men i sporet innenfor klarte akkurat Catherine's Chevy å demme opp slik at Patent Leather ikke fikk lagt inn. Evaluate/Stefan Melander overtok fra Missle Hill/Örjan Kihlström ut av første sving. Catherine's Chevy ble bakket sist, mens Patent Leather måtte slite i dødens. Førstnevnte ble avhengt tidlig på siste bortre, mens sistnevnte var sliten mot siste sving. Evaluate dro unna i tet, men dermed ble det også åpning for Missle Hill. Sistnevnte tok seg sikkert forbi oppunder mål og vant på 11,0a/1640:

– Vi prøvde å komme inn, men måtte bakke. Hesten hadde en dårlig dag og ble langt bak, sa Eirik Høitomt om Catherine's Chevy.
Trener Henry Rorgemoen var ikke fornøyd med verken kusk eller hest. Heller ikke med arrangøren som delte ut en sulky med lite luft i dekkene.

– Hadde vi ikke hatt Caterine's Chevy i mellom, så hadde vi nok kommet forbi Evaluate. Da hadde det blitt et annet løp. Jeg tror aldri jeg har kjørt så langt ut i første sving i en slik fart. Det er en fantastisk hest, men glem løpet i dag, sa Erik Adielsson om Patent Leather.

I Treåringseliten ble det tøff kjøring mellom Upset Face/Lutfi Kolgjini og Axl Rose/Alessandro Gocciadoro. Sistnevnte koblet grepet, men på oppløpet kom Aetos Kronos (e Bold Eagle) i store kliv og vant lett på 11,9a/2140 for Johan Untersteiner. I Fyraåringseliten for hopper var Zalie Gar/Rene Legati suveren etter å overtatt runden igjen. Hun noterte 10,8a/1640. Frode Hamre-trente Velvatter smøg med til maks som fjerde/tredje i førstespor i sisterunden.Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013