Selmer «gir bort» Nordli Alma
Nordli Alma seiersdefilere etter Spenters æresløp på Bjerke i går. Foto: hesteguiden.com

Selmer «gir bort» Nordli Alma

Skrevet av: Kristine Kihle 11:24 09. juni 2019 , kategori: Sport

I går vant 3-årstalentet Spenters æresløp. Nå har hun fått nye eiere!

Kolbjørn Selmer, som eier Nordli Alma, brenner for travsporten. Samtidig som han er sponsor for fotballaget Ranheim som spiller i Eliteserien. Nå har han bestemt seg for at spillerne skal få 25 prosent av det Nordli Alma springer inn av penger. Seieren i Spenters æresløp var verdt 100 000 kroner. De går inn i potten som Ranheimspillerne skal få dele.

– Nordli Alma har bevist at hun er en hest å regne med. Det blir spennende å se om hun blir en hest for hoppe og Kriterie-løpene fremover. Ekstra artig for Ranheim-spillerne å eie en hest som kan gi de kjærkomne kroner inn i «bot og reise–kassen» som spillerne har, sier Selmer.

Les også: Oppreisning for Selmer og Blekkan

Han fortsetter:
– Nordli Alma kan gi spillerne mange felles gode opplevelser på travbanen, og den viktige sosiale delen kan ivaretas. Nordli Alma er som Ranheim et stort talent, men som begge kan bli blant de aller aller beste.

Ranheim spillerne og ledelsen var på samling på Frøya i helgen. Da de fikk beskjeden kom første melding fra en av klubbens sentrale spillere Michael Karlsen; «Har vi fått 42.000 allerede? Helt vilt. Jeg må fortelle denne elleville nyheten til spillerne stod det å lese på melding fra «Mikke». Etter å ha summet seg så sa Erik Tønne og Michael følgende på vegne av spillergruppa; «Når får vi sjå hesten vårres da? Vi vill træff a no!! Til det svarer Kolbjørn Selmer at de får den overlevert på en trening til uka».

I fjor fikk Ranheim-gutta Easy On The Eye som klarte å kvalifisere seg til Kriteriet. Han tjente 78 000 kroner i fjor. Nå er denne hesten solgt.

– Vi i Ranheim er ydmyke over at Kolbjørn gir oss en hest i år også. Kolbjørn og Overvik betyr mye for alle oss i klubben og er en av våre nærmeste støttespillere. Når Nordli Alma klarer dette, så gir dette oss en skikkelig boost inn mot helgas tøffe bortekamp mot Molde! Koffor itj? Hilser fra alle spillerne og sier tusen takk, uttaler Erik Tønne og Michael Karlsen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013