Brøt ut og vant OGP
Vitruvio brøt ut i siste sving, men kom tilbake og vant. Skjermdump/RD

Brøt ut og vant OGP

Skrevet av: Arne Aavatsmark 18:21 09. juni 2019 , kategori: Sport

Bjerke: Oslo Grand Prix ble et roteløp av de sjeldne, men seirende Vitruvio var god. Han brøt ut i siste sving og tapte fart og terreng, men kom voldsomt tilbake på oppløpet.

Dramatikken begynte i første sving der Perfect Spirit galopperte. Slide So Easy tok overraskende tet, og Flemming Jensen valgte å svare opp angripende Ringostarr Treb. Farten var 07,4/500 og 10,2/1000. Via tredjespor i første sving kom Gretzky BR seg ned i lederrygg. Etter tredjespor første 600, deretter femte utvendig, satte Bahia Quesnot fart i tredjespor runden fra mål. På siste bortre var det over for Slide So Easy, Ringostarr Treb overtok med Bahia Quesnot utvendig. Gretzky BR kom seg ut og ned i rygg på Ringostarr Treb. Vitruvio satte fart fra tredje utvendig på siste bortre, men brøt ut 400 fra mål og tapte innpå 20 meter. Det var langt fram, men etter en fantastisk avslutning rakk han fram i god tid. På annen fulgte en heroisk Bahia Quesnot, mens Valokaja Hindø leverte en fin langspurt til tredje etter reise i fjerde utvendig, mens Gretzky BR var knallgod firer. Nadal Broline ga seg i siste sving etter reise i annet utvendig.

– Vitruvio brøt ut da jeg dro proppene i siste sving, men det er en kjempefin hest som kom flott tilbake, sa Jorma Kontio til RD.

– Etter at han fikk ødelagt et hjul sist, var det deilig at han i dag fikk vist at han duger i verdenseliten. Jeg håper dette bare en begynnelsen på en flott karriere som eldre, sa trener Alessandro Gocciadoro.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013