Bygger ridehus på dyrehospitalet
Bjerke_dyrehosp.jpg

Bygger ridehus på dyrehospitalet

Skrevet av: Trond Asheim 14:37 11. juni 2019 , kategori: Sport

Bjerke dyrehospital har foretatt betydelige investeringer det siste året. I sommer skal det bygges ridehus ved klinikken. 

Dette vil medføre at klinikken kan gjennomføre både utvidede halthetsutredninger og rideprøver til alle årstider og uansett vær.

– Vi har det siste året sett hvor avhengig hestenæringen i Norge er av et velfungerende hospital med kirurgi og oppstallingsmuligheter, og har derfor besluttet å gjøre en betydelig opprustning av klinikken, sier daglig leder Tore Sannum i en pressemelding.

– I tillegg til Norges mest moderne billeddiagnostikk, med avansert røntgen og ultralyd har også Bjerke Dyrehospital Norges eneste stående MR for hest. Vi også kjøpt inn nytt og moderne mobilt røntgenutstyr som våre ambulatoriske veterinærer kan ta med ut til stallene. Vi utruster en bil til for utkjøring, slik at hjelpen til stallen skal bli enda mer effektiv, gjerne i samarbeid med lokale veterinærer. Vi har også kjøpt inn det siste innenfor tannhelse, som gjør at trekking av tenner kan gjøres mer skånsomt og mer effektivt, sier Sannum og fortsetter:

– For å tilfredsstille kravene til journalføring og sikre en effektiv oppfølging overfor kundene har vi byttet ut det gamle journal og faktura-systemet med et nytt system hvor all historie, alle journaler og alle bilder ligger samlet på ett sted. Det gjør det mer effektivt når henvisende veterinærer ønsker å få oversendt data på sine kunder. Stallene har blitt malt og pusset opp, og vi har fått videoovervåkning av intensivboksene.

– Rikstotoklinikken Bjerke vil fortsatt være lokalisert på Bjerke Travbane i minst sju år til, og vi ønsker derfor å gjøre disse forbedringene av tilbudet på norges største private hesteklinikk, sier Sannum.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013