Full pott - Kristine Kvasnes vant i begge grener
Kristine Kvasnes kunne smile fornøyd etter to seirer på Momarken i kveld. Foto: hesteguiden.com

Full pott - Kristine Kvasnes vant i begge grener

Skrevet av: Lasse 21:50 11. juni 2019 , kategori: Sport

Momarken: Kristine Kvasnes hadde med seg én stallhest til Momarken. Hun vant lett fra tet i et sulkyløp. I tillegg hadde hun et oppsitt i montéløpet. Også det endte med seier.

Kristine Kvasnes hadde med seg 5-årshoppa Pearl Street til Momarken. Det var den første starten i hennes regi. Det kunne ikke gått bedre. Teten ble tidlig erobret i V65-6. Siden hadde Kvasnes full kontroll på konkurentene:

– Jeg merket meg at hun ikke var så glad i sølesprut. Derfor satte jeg på skylapper og satset fra start. Vi kom til tet og slapp dermed sprut. Jeg synes hun var veldig bra. Hadde øreproppene spart, så det var krefter igjen. Hun er en naturtraver og gikk uten sjekk i dag. Pearl Street var i god forfatning da hun kom fra trener Sigbjørn Kolnes. Har satt henne inn i mitt system. Det betyr at hun blir både ridd og kjørt og henger på tom. Det skal være variert og moro. Dessuten har hun blitt god venninne med Welcome og er i veldig godt humør for tiden, sier Kvasnes.
– Hva slags inntrykk fikk du av henne?
– Jeg hadde kjørt 1.20 med henne i en baneøkt på Biri, hvor hun kom pigg i mål. Hun er rask i beina og lettplassert. Det passer bra nå på sommeren. Hoppa har ikke så mye penger på seg, så jeg tror hun kan følge bra med i grunnlaget videre. Forsøker å finne et løp igjen om to uker. Veldig moro var det også for eierne i Stall Bacalao. De har hatt hester hos meg helt siden jeg startet som trener, men dette var den første seieren for dem med hest i min regi.
– Hvor mange hester har du for tiden?
– 14 hester er det på stallen, men planen er å utvide litt. Hanne Meisingset skal nemlig begynne å jobbe for meg om noen uker. Det skal bli godt å få litt hjelp, og da må jeg smi mens jernet er varmt. Har noen nye hester på gang, uten at jeg vil nevne navn, sier Kvasnes som også red Solkongen inn til seier i monté i V65-1.

Vi må også ta med noen ord om Frode Hamre-trente Admiral Knick som debuterte i V65-2. Den 3-årige lillebroren til Thai Broadway lekte med konkurrentene og vant på 17,5v/2140 på en regnvåt bane:

– Han fikk en blåser foran et løp på Bjerke neste uke. En hest med veldig fin utstråling og med gode gener, sa Hamre etterpå.

Amalie Ødegård fylte 18 år denne dagen. Hun fikk en fin gave da hennes Sugar Road enkelt tok seg av V65-3.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013