Blir dette en slager? Her får du travets nye sommerlåt
Disse to jentene fra Sørlandet synger travets sommerlåt: «Leker med ild»

Blir dette en slager? Her får du travets nye sommerlåt

Skrevet av: Kristine Kihle 10:05 14. juni 2019 , kategori: Sport

Norsk Rikstoto legger opp til en sommerturnè i år. I den forbindelse har de engasjert to tidligere elever på travskolen på Sørlandet til å bidra med en sommerlåt som et markedsføringstiltak.

Tuva (18) og Mia (16) har rundt fem millioner visninger på YouTube og nærmere 1,4 millioner avspillinger på Spotify av Rascal Flatts-låten «I won't let go». I dag slippes låten; «Leker med ild». Låten skal følge sommerturneen som starter opp i Trondheim i forbindelse med Midtsommertravet på Leangen neste helg. Deretter er det Momarken, Jarlsberg, Sørlandet og Biri (Gjøvik) som får besøk.

– Jentene skal være med på turneen og holde minikonserter alle steder bortsett fra i Tønsberg. Formålet er å skape økt fokus på ukens viktigste arrangement, og få folk til å se travsport live på de fem store sommerarrangementene i Norge. Låten er et av flere markedsføringstiltak hvor formålet er å nå utenfor travsporten. Vi håper at denne sangen får mye spilletid, mange nedlastninger og visninger, sier Richard Ekhaugen som er primusmotor for turneen til Norsk Rikstoto.

– Håpet er at vi har klart å lage en video som folk i travet blir stolte av, som de ønsker å dele. Vi har prøvd å få fram verdiene i referenget og det er mange fine bilder fra travsporten i videoen som gjenspeiler det vi er stolte av, nemlig kjærligheten til hesten og sporten. Jeg ønsket ingen «jallalåt» med masse nødrim på trav, galopp eller hest. Videoen skulle i stedet være med på å underbygge budskapet om samhold og hardt arbeid som nøkler til suksess. Det synes jeg regissør Chris Thomas Ore Johansen har fått til på en utmerket måte! Det avsluttende klippet der sangen toner ut mens pokalen heves i triumf gir i hvert fall meg gåsehud.. «Ild» er den type låt som sniker seg inn i øregangene, og etter et par gjennomlyttinger nekter å gå sin vei – det er et godt utgangspunkt for hitpotensial, mener Ekhaugen.

– Tuva og Mia er hestejenter. De har gått på travskolen på Sørlandet, og de har kjørt ponniløp. Selv om de ikke er aktive lenger, er det genuint opptatt av hesten, legger han til.

 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013