Svensk storeslem i Sleipner Cup
Jan-Olov Persson har hatt en bra kveld på Romme. Foto: Kanal 75

Svensk storeslem i Sleipner Cup

Skrevet av: Kristine Kihle 20:33 14. juni 2019 , kategori: Sport

ROMME: Jan-Olov Persson stjal showet i Sleipner Cup for 4-åringer, og det var langvogna til Hallsta Lotus var først i mål.

Jan-Olov Persson var høyt oppe etter finalen i Sleipner Cup. Hagmyren-treneren hadde sju hester med – og kapret de tre første plassene i mål. BW Rune (e Tekno Odin) rundet til seier for Örjan Kihlström på 25,0vm. I intervjuet på seremoniplass kom det fram at JOP hadde måtte dra fram alle vognene sine for å få alle til start. BW Rune gikk med langvogna til gamlekongen Hallsta Lotus.

– Den har kjørt inn over ti millioner, og kan kjøre inn ti millioner til, kommenterte Persson som glede seg over de neste plassene også.

Fra tet holdt Justus NA (e Björs Frej) strålende til annen for Emilia Leo, mens Kenth Åkerlund ble tredje med Gott Klirr (e Åsajerven). Favoritten til seiersjekken på 150 000 kroner var Øystein Tjomsland-trente Lome Storm. Den svenskeide 4-åringen fungerte ikke og slang seg over i galopp rett etter start, mens det ble drøye spor til slutt for Kongepokal-vinner Tangen Trygg og Jan-Roar Mjølnerød som måtte ta til takke med fjerdeplass på 24,6vm, mens stallkamerat Reime Kongen fikk siste premien.

Ole-Johan Østre var favoritt i Sleipner Cup for hopper med Pinsleterna (e Lex Lodney). 4-årshoppa ble ble svart ut og måtte gå den tunge veien i dødens. Østre kjørte seg til tet mot siste sving – men feilet ut i oppløp og spolerte seiersjansene. Vant løpet gjorde svenskeide, men norskoppdrettede Thess Vilja (e Moe Odin) på 29,4vm. Rappnor (e Nordli Svarten) sørget for at Østre ikke kjører seiersløp hjem fra Romme. Han innfridde som favoritt i et stayerløp med 40 000 svenske kroner til vinneren.

Les også: Herlig revansj fra Stumne Fyr, og Joker Elden lever videre

Mjølnerød innledet dagen bak 3-årshoppa Elsa (e Horgen Tore) som gjorde karrierens andre start. Hun fikk et fint løp innvendig, men ble frakjørt på siste halvdel av oppløpet og måtte ta til takke med en fjerdeplass på 30,8vm. Det er tøffe tak! Løpet ble vunnet av Alfa Lina (e Klack Jo) som ledet hele veien for Lars-Erik Karlsson. Kajsa Frick ble toer med Stommens Berta (e Månprinsen AM) fra lederrygg, mens favoritten Bäcklös Uriel (e Smedheim Solan), som travet 28,5 på sprint sist, ble tredje fra annet utvendig på 28,9 fra 20 meter tillegg. Vinnertiden på Alfa Lina ble 29,6vm.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013