Herlig revansj fra Stumne Fyr, og Joker Elden lever videre
For 14 dager siden vant de V75 i Bergen. I dag tok de seg av et 5-årsløp på Romme med 100 000 svenske kroner til vinneren. TGN-foto/IS

Herlig revansj fra Stumne Fyr, og Joker Elden lever videre

Skrevet av: Kristine Kihle 21:33 14. juni 2019 , kategori: Sport

Stumnes Fyr tok seg av Sleipner Cup revansjen, og sørget for at det til slutt ble litt å skrive hjem om fra Romme. 5-åringen etter Joker Elden innkasserte 100 000 svenske kroner.

Sleipner Cup revansjen for 5-åringer ble et norsk show med Stume Fyr (e Joker Elden), som kjørte seg til tet fra 20 meter tillegg etter snaut 500 meter, i front. Mjølner Marius (e Horgen Tore) fulgte nærmest, mens Balder Mollyn kom opp som fjerdehest på sisterunden. Balder Mollyn leverte et flott oppløp til annen, mens Mjølner Marius slang seg over i galopp. Stumne Fyr var det uansett ikke noe å gjøre med – og Ole Johan Østre fikk sin andre seier for dagen etter at Rappnor vant stayerløpet.

Les mer om det her: Svensk storeslem i Sleipner Cup

Merete Viksås har leid Stumne Fyr og har han sammen med eier Svein Stormyr som også eide Joker Elden. 5-åringen har blomstret etter at han kom «hjem» til oppdretteren på Roa. Etter seieren i Kong Olavs æresløp i Bergen for 14 dager sa hun følgende:

– Ingen er jo mer intressert i å få han til enn meg siden jeg er oppdretter. Så for én måned siden ble vi enige om at jeg skulle leie han sammen med eierne. Jeg har jobbet mye med han og det er utrolig mange detaljer som gjør at han kom seirende ut av det i dag. Blant annet både skoning, alternativ behandling og utstyrsendringer.

Stumne Fyr er det beste av rundt 30 avkom etter Joker Elden som ble avlivet for to år siden. I kveld må være den beste dagen hans som avlshingst, for han hadde en herlig 3-årsdebutant på Biri i kveld. Hestekaren Per Hvattum vant med Stas Eldi (u Trineline) som leverte en siste 500 i 1.25-fart i debuten.

Les mer om Joker Elden: NM-vinner avlivet

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013