Skal endre navnet på Lyntoto
Markedssjef i Rikstoto, Morten Tønnessen har tro på å gi Lyntoto en ny identitet. TGN-foto/TA

Skal endre navnet på Lyntoto

Skrevet av: Trond Asheim 09:58 20. juni 2019 , kategori: Spill

Rikstoto håper at en re-branding av Lyntoto skal få fart på omsetningen. – Dette er en gamechanger, sier markedssjef Morten Tønnessen.

 

«Veien til V75» er et prosjekt i kjølvannet av Gambit-rapporten. Prosjektet har vært ledet av tidligere ATG-direktør Remy Nilsson. Et delprosjekt under dette går på Lyntoto som skal få et nytt navn og et ansikt.

– Lyntoto har vært en suksess, men omsetningen har stagnert. Den ligger stabilt og øker ikke, selv ved kjempepotter. Undersøkelser vi har gjort har vist at navnet Lyntoto ikke gir en en god beskrivelse av hva produktet egentlig er, det er ikke engasjerende og vekker ikke følelser, sier Tønnessen, markedssjef i Rikstoto. 

Det nye navnet er ikke klart ennå, men det er ikke utenkelig at Lyntoto skal se ut mer som den svenske varianten av Lyntoto, Harry Boy.

– Vi skal engasjere et designbyrå som skal gi det nye produktet et ansikt, en visuell identitet som ikke bare er et ordmerke. Dette tror vi er positivt da en visuell indentitet vekker følelser, sier Tønnessen.

Må på kundejakt

Markedssjefen er klar på at det å rekruttere spillere gjennom Lyntoto er den smarteste måten å få folk inn i folden på.

– Å spille på trav er komplisert. Det er ikke slik at folk som ikke har peiling på trav, bare plutselig setter seg ned og fyller ut en bong. Man må gjerne komme inn via Lyntoto. Vi ser at flere begynner med Lyntoto og så beveger seg opp til A-segmentet etter hvert. Undersøkelser har vist at vi har en målgruppe på rundt 1,2 milloner mennesker. Det er ikke mange prosentene av disse vi må få tak i før det monner, sier Tønnessen.

Det jobbes også med noen tekniske nyvinninger som skal gjøre det å spille på trav til en kulere opplevelse. I uke 45-46 er det meningen at re-brandingen av Lyntoto skal lanseres. Effekten av dette og også den nye markedsføringsstrategien, bør begynne å gi utslag neste år. For situasjonen er alvorlig.

– Jeg kaller det en gamechanger. Vi er helt nødt til å få tak i nye kunder for å demme opp for frafallet i omsetningen, som i dag kommer fra våre eksisterende kunder. Vi må på kundejakt hver eneste dag, sier Tønnessen.

Kommentarer (1)

 • Petter

  Petter

  20 juni 2019 at 16:22 |
  Å endre navn på lyntoto blir bare som same shit, new wrapping.

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013