Hillary BR: Derby-kval trolig neste oppgave
Hillary BR lekte på Jarlsberg. Foto: hesteguiden.com

Hillary BR: Derby-kval trolig neste oppgave

Skrevet av: Trond Asheim 08:28 11. juli 2019 , kategori: Sport

Hoppe-NM er en mulighet for Hillary BR, men ifølge Geir Vegard Gundersen blir det trolig løpspause fram til kvalifiseringen til Hoppe-Derby.

Hillary BR tok sin seier nummer 13 på rappen da hun tok hjem hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix på suverent vis lørdag. Alt står bra til med superhoppa etter løpet som ikke kostet all verden.

– Hun har sett utrolig fin ut etterpå. I kvalifiseringen var hun ikke i toppform selv om hun travet 09,9. Da var hun tung i kroppen. I finalen var hun på topp. Jeg tør ikke tenke på hvor fort hun kunne travet under bedre forhold og om hun hadde blitt presset på lørdag, sier Geir Vegard Gundersen.

Uet-Derby?
I fjor vant Calina Hoppe-NM rett etter at hun hadde tatt hjem hoppeavdelingen av Jarlsberg Grand Prix. Hillary BR kunne kopiert den dobbelen, men det er lite trolig.

– Vi har ikke bestemt oss ennå, men jeg tror det går mot at vi venter til kvalifiseringen til Hoppe-Derby. Rett og slett fordi det løpet er årets store mål sammen med Breeders’ Crown i Sverige. Det er så mye penger å kjøre om at vi har fullt fokus mot de løpene, sier Gundersen.

Kvalifiseringen til Hoppe-Derby kjøres 26., 27., eller 28. august. Finalen går 8. september. Semifinalen i Breeders’ Crown kjøres 27. oktober, mens finalen går 10. november. I mellom har vi også UET-Derby der Hillary BR fortsatt står på. Finalen kjøres i år i Finland 12. oktober.

– UET-Derby er en mulighet, men jeg er litt skeptisk til en Finlandstur rett foran Breeders’ Crown. Vi får ta en avgjørelse etter Hoppe-Derby. Er det noe jeg har lært i dette gamet er det at det er best å ta ett løp om gangen, sier Gundersen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013