Lise og Eriks Norma var B(est)
Lise Johansen (t.h.) kunne glede seg over en super spurt av Norma B på Jägersro og 100 000 kroner innkjørt. Foto: hesteguiden.com

Lise og Eriks Norma var B(est)

Skrevet av: Truls Pedersen 18:33 30. juli 2019 , kategori: Utland

Hugo Åbergs-dagen på Jägersro 2019 fikk sin første norske vinner i ei flott hoppe fra Blaker i Akershus.

Trener Erik Killingmo hadde bestemt at Lise Johansens Norma B skulle utstyres med Carl Johan Jepson i finalen av Summer Meeting Mares med 100 000 svenske kroner til vinneren. Det er ikke dumt. Jepson er svenskenes komet i den ypperste kuskeeliten. Carl Johan fra Norges grenseområde Värmland, gjorde ikke som sin landsmann Karl Johan og inntok Norge, men passet på at Norma B fra de norske grenseområdene mot Sverige kunne spurte hjem en herlig seier verdt mye penger.

Vinneroddsen på 12,61 påkalte helt sikkert en «stor stark» hos tilreiste nordmenn.

Jepson fra Värmland plasserte Norma fra Blaker i tredje utvendig, mens de kjørte 1.13 per kilometer i front. Midt i siste sving angrep Norma B og i sin sedvanlige skjeve stil i sulkyen påminnet Jepson på Norma hele oppløpet ned at jobben tok slutt ved målpassering.

Og der var de først på 13,2a/2140.

Norma B er trent i Blaker, eid i Aurskog og oppdrettet av Elisabeth og Rolf Johnsen på Årnes. Akershus hever fylkesflagget!

Buller/Malmin-popstallens Towanda’s Classic fikk sen åpning fra lederryggen og var frisk som tredje og sikret 25 000 til den gamle lensmannsgården Bergsund i Vestre Ådal.

COKSTILE ANNEN på 10,6
Cokstile gjorde sin siste start i norsk regi før han setter kursen mot Italia. Wilhelm Paal skal nå overta manageringen av Derby-vinneren fra sin gode venn Anders Wolden. Herrn Paal fra Gelsenkirchen satt også opp da en sjekkfri Cokstile i dag forlot tredje utvendig midt i siste sving og spurtet som en vind. Annenplassen på 10,6a/1640 var sterk. Nederlandske Heart of Steel vant fra tet på 10,4 for sin trener Peter Untersteiner.

Stort pluss også til gamle Pebbe Simoni. 12-åringen satt fast sist innvendig, men spurtet flott til sjette på 11,0. Man slutter aldri å la seg imponere av den gamle!

Av de øvrige norske så langt er det tynnere. Betrodde Velvatter og Encore Un Sisu var utstyrt med galoppsko. Indoor Voices, Waffle Cone og Vivienne strakk ikke til.

 

 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013