Tjoseviks herlige 53-oddser skapte Forus-jubel
Tor Jan Tjiosevik kunne glede seg over storseier på Jägersro i kveld. Foto: Privat

Tjoseviks herlige 53-oddser skapte Forus-jubel

Skrevet av: Truls Pedersen 19:24 30. juli 2019 , kategori: Utland

Rogalendingen Tor Jan Tjosevik har vært skatteekspert for John Fredriksens selskap, men hadde ikke regnet seg fram til at hans 4-åring Classichap skulle hente hjem 200 000 kroner på Jägersro til 53 ganger innsatsen. Tjosevik kjørte egen starthest på Forus da bomben smalt.

 

Tor Jan Tjosevik var selv på Forus og startet egentrente 3-åringen Samantha Frecel i debut i dag og satt og skrittet ned hoppa etter at hun hadde sikret en sjuendeplass på hjemmebanen. Så kom telefonen som fortalte at Tjoseviks amerikanskfødte 4-åring Classichap hadde vunnet etter et voldsomt løp på Jägersro.

– Jeg fikk jo sjokk! Det var en svært gledelig melding å få. Han har slitt etter at han kom til Europa og seieren i dag var en svært gledelig overraskelse, sa en jublende glad Tor Jan Tjosevik. det synes spillerne også som sendte Classichap avgårde som sistevalg til 53 ganger pengene.

Trener Jerry Riordan hadde tydeligvis funnet resepten for Classichap. Med Thomas Uhrberg i vogna stakk Classichap til tet i 1.08-tempo første 500 meter. Magnus Teien Gundersen var forbi med en annen Rogalands-eid hest, Patent Leather, i første sving, men den rullet over og galopperte seg bort.

I tet tok Classichap i mot alt og alle og vant på sterke 10,3a/1640. Seieren var verdt 200 000 kroner for 4-åringen som var med i Hambletonian i fjor, da trent av Trond Smedshammer. Classichap eies av svenskregisterte «Sparedåsen i Sverige», som altså er likt med skatteeksperten Tor Jan Tjosevik fra Ålgård.

Fjorårets norske Kriterie-vinner Stoletheshow spurtet flott for Erlend Rennesvik til annen på 10,4. Derby-formen er i anmarsj! 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013