Melander og Campbell tok seg av 2-årsløpene
Hypnotic Am (her med trener Marcus Melander i trening) vant Jim Doherty Memorial i dag. Foto: Elise Tillerflaten

Melander og Campbell tok seg av 2-årsløpene

Skrevet av: Truls Pedersen 19:37 03. august 2019 , kategori: Utland

De to store 2-årsløpene på Meadowlands gikk til favorittene, trent av en Melander og en Campbell.

I Jim Doherty Memorial for 2-årshoppene med 1,3 millioner kroner til vinneren, ble det svensk over nesten hele linja. Favoritten Hypnotic Am (e Chapter Seven) måtte gå utvendig for Brian Sears de siste 600 metrene, men vant likevel lett på 10,2. Marcus Melander trener Hypnotic Am, mens det er Anders Ström som er både eier og oppdretter.

På annen fulgte Jim Campbell-trente Sherry Lyns Lady (e Father Patrick), mens Per Engblom-trente Hello Tomorrow (e Muscle Hill) ble tredje etter å ha dundret til tet fra spor 9.

JIM CAMPBELLS FØRSTE I HAUGHTON
John Campbells bror Jim Campbell har trent fram en rekke topp unghester, men han har aldri vunnet Peter Haughon Memorial. Ikke før i år. Vallaken Real Cool Sam (e Muscle Hill) hadde ikke tapt på fire starter før dette løpet, og gjorde det ikke nå i der femte heller.

Etter en god styring av David Miller spurtet Real Cool Sam inn til sikker seier på 10,4. Det er en tangering av verdensrekoirden for 2-årige vallaker, men langt unna løpsrekorden som Don’t Let Em satte på 09,4 i dette løpet i fjor. Real Cool Sam er oppkalt etter Meadowlands-kommetatoren Sam McKee som døde brått for et par år siden.

Det er Jules Siegel som eier og er opopdretter av Real Cool Sam gjennom sin Fashion Farms i Pennsylvania, Jim Campbell er mer eller mindre privattrener for Siegel og sammen vant de Hambletonian med Tagliabue så langt tilbake som i 1995. Førstepremien i Peter Haugton Memorial var på 1,4 millioner kroner, men det betales ikke ut oppdretterpremier så Siegel må ta til takke med førstepremien.

Bak Real Cool Sam var det svensk for hele slanten. Marcus Melander hadde fem hester i finalen. De ble annen, tredje og fjerde gjennom Rome Pays Off (e Muscle Hill), Expectations (e Muscle Hill) og Capricornus (e Cantab Hall), mens Per Engblom-trebte Synergy (e Father Patrick) tok siste premien på femte. Rome Pays Off har norske Elise Tillerflaten som oppasser.

 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013