Hun er best!

Hun er best!

Skrevet av: Frode 16:10 10. august 2019 , kategori: Sport

Drammen: Johanne U Øveraasen ble nok en gang norgesmester for monteryttere. Hun fikk en strøket hest, mens med sine to oppsitt vant hun likegodt begge! På seremoniplass antydet hun at dette kan være hennes siste mesterskap.
Rytterne skulle ri tre hester fordelt i fire løp. Johanne U Øveraasen fikk sitt første ritt strøket. Hun fikk sjansen bak Camillo Neo. Fra annet utvendig forserte hun til tet 700 igjen og holdt sikkert unna. Deretter var det Flashing Boko. Etter en drøy første sving fikk de overta tet to runder igjen fra Etna BR. Runden igjen brøt Flashing Boko ut slik at Etna BR kom til tet. Flashing Boko avgjorde likevel sikkert fra dødens. - Jeg hadde sett at Camillo Neo var en bra hest i god form, så gledet meg til å ri den. Flashing Boko er en kjempehest. Han brøt ut, men viste seg å være best. Det blir mindre tid til løp. Jeg jobber full tid og har en gård. Jeg er ikke kvalifisert til neste års NM, så vi får se hva det blir, sa en rørt Øveraasen. Hun tok sin fjerde NM-tittel. Sølvet gikk til Kristine Kvasnes mens Benedicte Bjørnstad vant bronsen.


St Hallvardpokalen fikk Særpefanten som anfører. Ulsrud Tea havnet i sporene fra start så Svein Ove Wassberg fant fjerde utvendig. Tempoet var 20,7/500 og 21,5/1000. Åsrud Vilja befant seg i lederryggen. Galileo parkerte i tredjespor. Det kunne blitt en utfordring for super-Tea. Wassberg angrep 700 igjen, og gikk på via fjerdespor på siste bortre. I siste sving viste Wassberg virker eminent kusk han er, og passet kun på at Åsrud Vilja ikke skulle få åpning for tidlig. Ulsrud Tea avgjorde helenkelt foran Åsrud Vilja. - Lenge siden jeg har kjent henne så fin som i dag, sa kusken på seremoniplass. Vinnertiden ble 22,8a/1700.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013