Gretzky BR møtte veggen, nå blir det pause
Gretzky BR må reise tomhendt hjem fra Solvalla. TGN/foto-LB

Gretzky BR møtte veggen, nå blir det pause

Skrevet av: Daniel Hansen 21:47 14. august 2019 , kategori: Sport

Solvalla: Gretzky BR var det norske håpet i Jubileumspokalen som ble et heftig oppgjør. Det norske håpet skuffet, men det gjorde ikke Captain Morgan i langløpet som avsluttet V75-kjøringen på Solvalla. 

Gretzky BR er inne i den såkalte 5-årssesongen, men Gundersen-traveren har allerede bevist at han kan spise kirsebær med de store gutta. 

I kveld var det kun 5-åringer på motstanderlista i Jubileumspokalen på Solvalla, men for en gjeng 5-åringer det stod på startstreken i løpet med en svensk million til vinneren!

Norton Commander, Gretzky BR, Villiam, Milliondollarrhyme, Perfect Spirit og Whoo’s Who er alle hester som hadde vært storfavoritter og vunnet i de fleste sammenhenger, men i kveld var det kun en som kunne vinne og det ble storfavoritten Who’s Who som stod igjen som en vinner etter å ha sittet i tredje utvendig underveis i løpet. Maharajah-sønnen ble dratt opp av Milliondollarrhyme som kjempet med nebb og klør til annen, mens Norton Commander kom fram på innerspor til tredje. 

– For en utrolig hest. Han er rett og slett fantastisk. Nå sikter vi mot verdens største travløp på Vincennes i januar, sa trener Pasi Aikio etter seieren. 

Når det gjelder Gretzky BR så ble Quite Easy-sønnen kun åttende fra tet. Det norske håpet møtte veggen ordentlig inn på oppløpet og ga seg mye. Nå venter det en pause for Gundersen-traveren. 

– Gretzky BR er ikke i den formen som han var i. Vi fikk teten greit og normalt sett, så skulle han holdt bedre. Han har gått mange tøffe løp i harde selskap så når blir det en pause på han, sier Magnus Teien Gundersen til TGN. 

Tok ned On Track Piraten

Captain Morgan har vært enormt god siden ankomsten til Anders L WoldenBjerke travbane og i Sveas Stayerløp med 100 000 svenske kroner til vinneren fikk 5-åringen en perfekt løp av Åsbjørn Tengsareid med lederrygg og annet utvendig.

Etter å ha angrep 300 meter igjen koblet Captain Morgan grepet på On Track Piraten 50 meter fra mål og dermed kunne Camel Benkheira fra Oslo sette opp enda et stort løp på eier CVen.

 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013