V75-praten med Håkon B Steine

Skrevet av: Daniel Hansen 09:50 30. mai 2014 , kategori: Sport

Håkon B Steine har hatt en formidabel innledning på sesongen. I morgen jakter 49-åringen V75-seier i Martin Austevolls Æresløp. Vi har tatt en prat med amatøren fra Norheimsund.

I 2010, 2011, 2012 og 2013 vant Håkon B Steine til sammen ett enslig travløp.

I år har amatøren fra den lille bygda Norheimsund i Hordaland fylke vunnet syv løp. På 36 forsøk i sulkysete har 49-åringen endt på trippelen 12 ganger med sine hester. En av tre starter på trippelen er svært sterke tall!

– Hva er grunnen til at det har gått så bra i år, Håkon?

– Jeg har forandret en del på treningsopplegget og jeg har også fått i orden en ny treningsløype. Det har nok en del å si. Jeg har også kjørt de beste hestene selv i år. Før lot jeg proffene få kjøre de beste og da endte jeg opp med å kjøre de som ikke er så gode. Da er det ikke lett å vinne løp...

– I morgen har du 2 Vertigo Ella og 11 Vertigo Bjørn til start i Martin Austevolls Æresløp/V75-6. Geir Vegard Gundersen kusker Ella og Lars Tore Hauge kusker Bjørn. Hvorfor kjører du ingen av dem selv?

– Jeg var rett og slett ikke fornøyd med min egen innsats i sulkysete bak Vertigo Ella sist. Derfor har jeg satt meg selv på benken. Det er viktig å straffe seg selv om man ikke gjør det så bra.

– Hva tror du om sjansene i morgen?

– Jeg tror det blir tøft å ende i toppen for de i morgen. Begge hestene er i god form, men det er knalltøff konkurranse. Skulle begge to få premie er det veldig bra.

– Du vant V75-løp med Vertigo Bjørn 11. januar på hjemmebane. Hvor stort var det?

– Det var utrolig stort. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Å vinne V75-løp med en egenoppdrettet hest på hjemmebane var utrolig gøy. Jeg levde på en sky i flere uker fremover. Det var en enorm rus.

– Hvor mange hester har du nå?

– Jeg har vel cirka 15 stykker. Blant dem fire 3-åringer. Vertigo Håkon er en 3-åring jeg har god tro på fremover. Det er en tøff årgang, men jeg tror han kommer til å tjene gode penger i år.

– Hvordan er det å drive med trav i distriktet?

– Det er fint det. Vi har bare en god time til Bergen, så det er ikke synd på oss. Jeg driver en campingplass ved siden av hestene og trives med tilværelsen, sier Håkon B Steine.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013