Dramatikk rundt Solan
Kaos rundt Smedheim Solan. Foto: hesteguiden.com

Dramatikk rundt Solan

Skrevet av: Truls G Pedersen 10:19 17. oktober 2014 , kategori: Sport

Jan Ketil Brattås skal ha solgt Kriterie-vinneren Smedheim Solan til en ledende idrettsprofil, men nå er det innlevert anmeldelse fra de andre andelseierne og opprettet etterforskning i saken ved Røros lensmannskontor.

Smedheim Solans trener og deleier Jan Ketil Brattås flyttet noe overraskende sammen med Kriterie-vinneren Smedheim Solan fra Røros til Lierskogen rett etter Kriteriet. Nå skal Smedheim Solan være solgt og står allerede på stallen til Geir Vegard Gundersen. Det er en av Norges aller beste utøvere i sin idrett som skal ha kjøpt Smedheim Solan. Men nå er det blitt kluss i handelen.

– Jeg kan dessverre ikke si noe konkret om dette akkurat nå. Du må ringe meg tilbake senere i dag, så vet jeg mer, sier idrettsprofilen til TGN. Det er de resterende av Smedheim Solans andelseiere som har innlevert anmeldelse på det man oppfatter som svindel ved salget.

– Vi har overhodet ikke noe ønske om å selge hesten. Jan Ketil Brattås har solgt hesten uten å informere oss. Nå får vi ikke tak i ham. Vi tipper han er flyktet til Thailand. Vi jobber nå for å stoppe salget. Vi  har politianmeldt saken og også varslet DNT, sier Marit S Langen, talskvinne for de andre andelseierne.

– Jeg kan bekrefte at vi har mottatt anmeldelse på forholdet og at vi etterforsker saken nå, bekrefter lensmann Ulf Vintervold ved Røros lensmannskontor.

TGN har søkt trener og deleier Jan Ketil Brattås for kommentar, men har ikke fått svar på våre henvendelser. Vi oppdaterer saken.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013